Tuesday, March 22, 2022

Uppsats om hunger i amerika

Uppsats om hunger i amerika



Ord: - Sidor: 4. Logga in. USA är ett av de rikaste länderna i världen, men det är människor som svälter i flera dagar, inte på grund av krig och konflikter, utan på grund av självgirighet och rikedom. Det har hänt för att varken du eller jag velat ge den personen det han eller hon behövde. För att få hjälp föredrog föräldrarna att inte hunger i amerika uppsats vilket bidrar till arbetslöshetsproblemet. Därför, hunger i amerika uppsats, det finns ett akut behov av att analysera strategier och program för politiken för att utvärdera utmaningarna och ge rekommendationer som syftar till att uppnå målen.





Allt du kan äta uppsats



Det är en obscenitet. Sedan tidernas begynnelse har hunger påverkat många befolkningar över hela världen. Hunger, som ett socialt problem i Amerika, förverkligades i början av nittonhundratalet efter första världskriget. Fram till idag påverkar problemet fortfarande Amerika. Problemet innehåller två kategorier: dålig mat osäkerhet och otillräckligt näringsintag United State Department of Agriculture, I dålig matsäkerhet, hunger i amerika uppsats drabbade sociala grupper låginkomsttagare i Amerika har inte råd att köpa mat, lider därför av hunger. Vid otillräckligt näringsintag äter den drabbade gruppen sällan en balanserad måltid med näringsvärde.


Till slut lider de av undernäringssjukdomar. Enligt en rapport från United States Department of Agriculture USDA är andelen människor som lider av hunger fortfarande hunger i amerika uppsats trots den stigande ekonomin efter finanskrisen United State Department of Agriculture är det därför relevant att se över om det finns några policyer som införts för att dämpa effekterna av hunger, hur de fungerar, deras inverkan och de förbättringar som kan göras för att minimera hungern i landet. En av politiken som syftar till att eliminera hunger i USA initierades av president Barrack under hans presidentkampanjer i Politiken innebär att stärka de tillgängliga matprogrammen för att utrota hunger hos barn. Som ett resultat kommer det att främja livsmedelssäkerhet och förbättra näringen bland barnen.


Fakta visar dock att hunger fortfarande är högst med cirka sjutton miljoner barn som lider av hunger United State Department of Agriculture. Därför finns det ett akut behov av att analysera strategier och program för politiken för att utvärdera utmaningarna och ge rekommendationer som syftar till att uppnå mål. Policyn stärker federala livsmedelsprogram för effektiv serviceleverans mot att utrota hunger hos barn. I det här fallet syftar politiken till att stärka hunger i amerika uppsats Kompletterande näringsassistentprogram SNAPSchool måltidsprogram, barn- och vuxenvårdsprogram, sommarmatserviceprogram, akutmatprogram och varuhjälpsprogram USA Uppsats om hunger i amerika av jordbruket, i synnerhet koncentrerar den federala regeringen på mer direkta strategier som kommer att se till att alla barn får adekvat och näringsrik mat i slutet av. Av denna anledning koncentrerar policyn sig på att ge de institutioner eller medlemmar av samhället som har till uppgift att ta hand om vården. av barn United State Department of Agriculture, Alla dessa program påverkar barnen och vårdgivaren mer direkt och indirekt i processen att utrota hunger i barndomen genom Å andra sidan har policyn lyft fram alternativ till att få slut på hunger i barndomen i Politiken identifierar fattigdom som en av de stora problemen som föranleder hunger hos barn Enade statliga jordbruksdepartementet, hunger i amerika uppsats, hunger i amerika uppsats Fattigdom har fått många hushåll att sakna tillräckliga inkomster eller ingen inkomst för att köpa mat eller ha bättre näring i måltiderna, hunger i amerika uppsats.


Därför, som president Obama sa, ett av de bästa sätten att säkerställa att hunger i amerika uppsats är att ge fler ekonomiska möjligheter hunger i amerika uppsats kommer att lindra deras inkomstnivåer United State Department of Agriculture, I det här fallet säger policyn att det inte räcker att ge familjer mat och näringsprogram för att uppnå de politiska målen. Därför, hunger i amerika uppsats, den federala regeringen vill höja den federala minimilönen, förbättra skattelättnader för familjer och tillämpa strategier som utrotar arbetslösheten Riely, Mock, Cogill, Bailey, hunger i amerika uppsats, och Kenefick, minimilöneprogrammet hänför sig till att upprätta ett lönegolv på de löner som en arbetare ska ges av arbetsgivaren.


Eftersom lönen inte är anpassad till inflationen är den faktiska lönen extremt lägre än fattigdomsnivån. Tyvärr, hunger i amerika uppsats, många arbetsgivare håller sig inte till det fastställda lönegolvet. Detta i överensstämmelse påverkar framför allt arbetsgivarna, som ägnar sig åt att anställa illegala invandrare. De vet att de anställda inte kan vidta några rättsliga åtgärder mot dem eftersom de anställda är illegalt i landet; därför skulle de avslöja sig själva genom att lämna in målet till domstolen. En av de starkt drabbade av fattigdomsgrupper är invandrargruppen; särskilt de människor som inte har de juridiska dokumenten.


Skatteavdragen kan förbättras genom programmet för inkomstskatteavdrag. För att detta program ska påverka en familj hunger i amerika uppsats individer bör folk lämna in skattedeklaration. Ett inkomsttillägg ges då till låginkomsttagarna. Som ett resultat kunde denna mekanism lindra fattigdomen med cirka 6. Samtidigt, hunger i amerika uppsats, 3. Om programmet aldrig hade initierats skulle antalet barn som lever i fattigdom idag vara en tredjedel högre. Detta är det mest effektfulla programmet av alla program som initierats för att eliminera fattigdomen i USA. Det erbjuder också matkuponger till låginkomsttagare. Fastän hunger i amerika uppsats skapades inte efter bildandet av denna policy, TANF Temporary Assistance to needy familjer gynnades också av denna policy, hunger i amerika uppsats.


Programmet initierades som en ersättning av FDC-programmet för familjer med beroende barn, hunger i amerika uppsats, som initierades i Programmet fungerar genom att erbjuda blockbidrag till stater. Uppsats om hunger i amerika ett resultat förväntas staterna av den federala regeringen hunger i amerika uppsats hjälpa de behövande familjerna CBPP, hunger i amerika uppsats, Men staterna har rätt att välja på vilket sätt de ska använda medlen, så länge de hjälper behövande. Detta berodde främst på ökningen av arbetande ensamstående föräldrar. Detta är anledningen till att ingripandet av en sådan policy var relevant för att göra de nödvändiga korrigeringarna; därmed förbättra effekten av fattigdom.


Det är viktigt att notera att policyn är universell och inte selektiv mot en viss grupp människor. Hunger som ett socialt problem är ett universellt problem Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick, men man kan hävda att policyn är selektiv för en grupp i samhället. Argumentet kan verka sant, men fler utvärderingar av policyn visar att den är universell. För det första är programmen i denna policy menade att gynna barnen men de gynnar också de vuxna. Som vårdgivare hjälper programmen den vuxna med ekonomiska och pedagogiska resurser som ger dem tillgång till matsäkerhet och kunskap om rätt kost.


Å andra sidan kan de rika hävda att politiken är diskriminerande eftersom de flesta av de barn som drar nytta av denna politik kommer från fattiga familjer. Argumentet är fel eftersom att utrota barndomens hunger inte nödvändigtvis innebär bristande förmåga att få tillgång till mat; det innebär också att se till att barn får tillgång till rätt näring Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Av denna anledning drar de rika också nytta av policyn eftersom deras barn kan lida av undernäring även om de har livsmedelstrygghet. Barnen är de främsta förmånstagarna av policyn, men det är värdefullt att nämna att föräldrar och institutioner som ger vård till dessa barn också är förmånstagare.


I det här fallet drar alla dessa parter nytta av politiken på två sätt. Det första sättet är tillgången på livsmedelssäkerhet. Dessutom har matprogrammen gett de föräldrar som lever på låg eller ingen inkomst en tryggad mat. Fördelarna ovan har varit ett resultat av effektiv leverans av strategier och strukturer. För att förstå leveransen av tjänster i policyn är det viktigt att först notera intressenterna. Intressenterna i denna policy är de federala och statliga myndigheterna, den privata och offentliga sektorn, hunger i amerika uppsats, och de drabbade människorna barn och vårdgivare Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick, Den federala regeringen är nyckelaktören för att upprätthålla policybehoven i de drabbade områdena.


Dessutom använder den federala regeringen delstatsregeringarna, den offentliga och den privata sektorn för att tillgodose behoven för att uppfylla de politiska målen Riely, Mock, Cogill, hunger i amerika uppsats, Bailey och Kenefick, äntligen, de drabbade människorna är på den mottagande sidan av de politiska behoven. De är de enda intressenterna i denna politik som lider av hunger, och de behöver hjälp. Vårdgivarna är en del av intressenterna eftersom det är de som tillhandahåller grundläggande behov medan barnen är huvudmålgruppen för policyn Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Policyns struktur beror främst på de olika programmen.


Enligt USDA är att utvärdera att hitta lösningar på utmaningar i de befintliga strukturerna för implementering det bästa sättet att leverera i denna policy. Ett utmärkt exempel för att visa leverans i denna policy är SNAP. I det här fallet finansierar den federala regeringen, med hjälp av trosbaserade organisationer och andra, programmet Thottungal, Kern, Key och Sherman, Efter insamlingen av medel, hunger i amerika uppsats regeringen använder de styrande institutionerna på delstatsnivå och når därmed de drabbade grupperna. För att denna strategi ska vara effektiv har den federala regeringen kommit på ett sätt att bedöma om en sökande är kvalificerad för SNAP-programmet. De drabbade familjerna fyller i ett formulär antingen online eller besöker de lokala myndigheterna där de registrerar sig för att vara en del av SNAP-programmet Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Det noterades att USDA har skapat ett forum där de involverar alla intressenter i politikens genomförande.


Politiken har varit under mycket kritik från dem som anser att den inte är genomförbar. De som tror på policyn har utifrån forskning utvärderat de olika möjligheter som har realiserats av policyn. Den första fördelen med policyn är att tillhandahålla näringsrik mat under sommarlovet genom Summer Food Service Program SFSP och SNAP Andrews, Bhatta och Ploeg. En forskning utförd av Andrews, Bhatta och Ploeg visar att trots finanskrisen i SNAP-program var Andrews effektiva , Bhatta och Ploeg, Dessa är programmen som använde varuhusen. I det här fallet har de använt data från lokala förvaltningar för att visa framgången med SNAP.


Därför, när den federala regeringen implementerade SNAP-programmet genom att tillhandahålla specialiserad utbildning om näring genom butikerna, har de främjat hunger i amerika uppsats måltider för alla barn som får tillgång till programmet Andrews, Bhatta och Ploeg. För det andra, genom School Meal Program, introducerade den federala regeringen SNSP för att eliminera klyftan mellan barn som inte får tillgång till mat och rätt näring under sommarlovet. Under kongressen bidrog med åttiofem miljoner dollar till SNSP för att nå ut till de barnfamiljer som inte har tillgång till näringsrika måltider när skolan stänger Food and Nutrition Services. För att göra detta implementerade USDA programmet genom att tillhandahålla tre alternativ för att testa effektivitet.


Det första alternativet var att ge familjer med låga inkomster, genom SNAP, högre köpkraft under sommarlovet Food and Nutrition Services, Det andra alternativet var att förse barnen med näringsrika matpaket för helgerna när skolan stänger Food and Nutrition Services, Slutligen är det sista alternativet att testa matleveranssystemet till landsbygden för att utvärdera hunger i amerika uppsats framgång Food and Nutrition Services, Baserat på en forskningsstudie gjord av Economic Research Service, har de tre alternativen varit en framgång för policyn Hanson och Oliveira. Eftersom SNAP redan har etablerat strukturer är det lätt att nå ut till de drabbade familjerna. För det andra har det goda samarbetet mellan den federala regeringen och delstatsregeringen, skolförvaltningar, trosbaserade organisationer bland annat gjort tillhandahållandet av näringsrika matpaket till en framgång Hanson och Oliveira. Slutligen har leveransen av måltider till landsbygden också varit en framgång.


I det här fallet använde Economic Research Services köpkraften för mat från låginkomsttagare som ett sätt att testa framgången för dessa alternativ Hanson och Oliveira. Som ett resultat slog de fast att det extra SNSP-programmet, näringsrik förpackning och matleverans till landsbygden förbättrade hansons och Oliveira stödberättigande livsmedelssäkerhet, hunger i amerika uppsats, Därför har de marginaliserade grupper som lider av fattigdom som kvinnor och barn nåtts av politiken. Å andra sidan drabbas politiken av bakslag som skapar en lucka. För det första förbise den federala regeringen karaktärsbeteendet hos barn.


Ishndorj, Crepinsek och Jesen har konstaterat att barn har olika hunger i amerika uppsats vanor Ishdorj, Crepinsek och Jensen,





uppsatser i naturvetenskap



Detta i överensstämmelse påverkar framför allt arbetsgivarna, som ägnar sig åt att anställa illegala invandrare. De vet att de anställda inte kan vidta några rättsliga åtgärder mot dem eftersom de anställda är illegalt i landet; därför skulle de avslöja sig själva genom att lämna in målet till domstolen. En av de starkt drabbade av fattigdomsgrupper är invandrargruppen; särskilt de människor som inte har de juridiska dokumenten. Skatteavdragen kan förbättras genom programmet för inkomstskatteavdrag. För att det här programmet ska påverka en familj eller en individ måste folk lämna in skattedeklaration.


Ett inkomsttillägg ges då till låginkomsttagarna. Som ett resultat kunde denna mekanism lindra fattigdomen med cirka 6. Samtidigt, 3. Om programmet aldrig hade initierats skulle antalet barn som lever i fattigdom idag vara en tredjedel högre. Detta är det mest effektfulla programmet av alla program som initierats för att eliminera fattigdomen i USA. Det erbjuder också matkuponger till låginkomsttagare. Även om den inte skapades efter bildandet av denna policy, gynnades också TANF Temporary Assistance to needy familjer av denna policy.


Programmet initierades i , som en ersättning av programmet FDC Familys with Dependent Children, som initierades i Programmet fungerar genom att erbjuda blockanslag till stater. Som ett resultat förväntas delstaterna av den federala regeringen att hjälpa de behövande familjerna CBPP, Däremot har delstaterna rätt att välja sätt på vilket medlen ska användas, så länge de hjälper de behövande. Detta berodde främst på ökningen av arbetande ensamstående föräldrar. Detta är anledningen till att ingripandet av en sådan policy var relevant för att göra de nödvändiga korrigeringarna; därmed förbättra effekten av fattigdom. Det är viktigt att notera att policyn är universell och inte selektiv mot en viss grupp människor.


Hunger som ett socialt problem är ett universellt problem Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick, men man kan hävda att policyn är selektiv för en grupp i samhället. Argumentet kan verka sant, men fler utvärderingar av policyn visar att den är universell. För det första är programmen i denna policy menade att gynna barnen men de gynnar också de vuxna. Som vårdgivare hjälper programmen den vuxna med ekonomiska och pedagogiska resurser som ger dem tillgång till matsäkerhet och kunskap om rätt kost. Å andra sidan kan de rika hävda att politiken är diskriminerande eftersom de flesta av de barn som drar nytta av denna politik kommer från fattiga familjer. Argumentet är fel eftersom att utrota barndomens hunger inte nödvändigtvis innebär bristande förmåga att få tillgång till mat; det innebär också att se till att barn får tillgång till rätt näring Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Av denna anledning drar de rika också nytta av policyn eftersom deras barn kan lida av undernäring även om de har livsmedelstrygghet.


Barnen är de främsta förmånstagarna av policyn, men det är värdefullt att nämna att föräldrar och institutioner som ger vård till dessa barn också är förmånstagare. I det här fallet drar alla dessa parter nytta av politiken på två sätt. Det första sättet är tillgången på livsmedelssäkerhet. Dessutom har matprogrammen gett de föräldrar som lever på låg eller ingen inkomst en tryggad mat. Fördelarna ovan har varit ett resultat av effektiv leverans av strategier och strukturer. För att förstå leveransen av tjänster i policyn är det viktigt att först notera intressenterna. Intressenterna i denna policy är de federala och statliga myndigheterna, den privata och offentliga sektorn, och de drabbade människorna barn och vårdgivare Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Den federala regeringen är nyckelaktören i att upprätthålla policybehoven för drabbade områden.


Dessutom använder den federala regeringen delstatsregeringarna, den offentliga och den privata sektorn för att tillgodose behoven för att tillfredsställa de politiska målen Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Slutligen är de drabbade människorna på den mottagande sidan av de politiska behoven. De är de enda intressenterna i denna politik som lider av hunger, och de behöver hjälp. Vårdgivarna är en del av intressenterna eftersom det är de som tillhandahåller grundläggande behov medan barnen är policyns huvudmålgrupp Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Policyns struktur beror främst på de olika programmen.


Enligt USDA är att utvärdera att hitta lösningar på utmaningar i de befintliga strukturerna för implementering det bästa sättet att leverera i denna policy. Ett utmärkt exempel för att visa leverans i denna policy är SNAP. I det här fallet finansierar den federala regeringen, med hjälp av trosbaserade organisationer och andra, programmet Thottungal, Kern, Key och Sherman. Efter insamlingen av medel använder regeringen de styrande institutionerna på delstatsnivå, och når därmed drabbade grupper. För att denna strategi ska vara effektiv har den federala regeringen kommit på ett sätt att bedöma om en sökande är kvalificerad för SNAP-programmet. De drabbade familjerna fyller i ett formulär antingen online eller besöker de lokala myndigheterna där de registrerar sig för att vara en del av SNAP-programmet Riely, Mock, Cogill, Bailey och Kenefick. Det noterades att USDA har skapat ett forum där de involverar alla intressenter i politikens genomförande.


Politiken har varit under mycket kritik från dem som anser att den inte är genomförbar. De som tror på policyn har utifrån forskning utvärderat de olika möjligheter som har realiserats av policyn. Den första fördelen som policyn realiserar är att tillhandahålla näringsrik mat under sommarlovet genom Summer Food Service Program SFSP och SNAP Andrews, Bhatta och Ploeg. En forskning utförd av Andrews, Bhatta och Ploeg visar att trots finanskrisen i SNAP-program var effektiva Andrews, Bhatta och Ploeg, Dessa är de program som använde varuhusen. Det stora antalet människor utan sjukförsäkring är helt enkelt ytterligare en statistik där siffrorna uppenbarligen är för mycket av en likhet för att kunna motiveras som en ren tillfällighet. Utan sin hälsa, hur kan någon amerikansk medborgare förväntas få, än mindre upprätthålla ett tillräckligt betalande jobb och fortsätta att kunna försörja sig själva och sina familjer?


När det gäller jobb, för ett betydande antal amerikaner, U. Arbetsmarknaden i USA har fortsatt att förbli stagnerande med en arbetslöshet som har överstigit åtta procent sedan februari, och det har beräknats att samma andel kommer att existera i vårt land tills vi förstår och svarar på ihållande hög arbetslöshet. När arbetslöshetsgraden kombineras med undersysselsättningsgraden, mer än fördubblades andelen matosäkra individer för de som bara är deltidsanställda men som har den kompetens som krävs för heltidsanställning. Människor som har svårt att hitta heltidsarbete, och de som vill och kan arbeta, men som har avskräckts från att söka så länge har stigit till procent i september månad Rekord undersysselsättning ödelägger amerikanska arbetare.


Alldeles för många människor är i desperat behov av både mat och heltidsarbete. Även om det finns organisationer och individer som fortsätter att föra fram denna oro i allmänhetens ljus, är det fortfarande varken tillräckligt eller konsekvent nog för att skapa en bred medvetenhet om vår nuvarande hungersituation i detta land. Medlemmar av Bread for the World fortsätter att skriva brev till kongressmedlemmar för att betona allvaret i denna situation i hopp om att de med politisk makt och inflytande faktiskt kommer att göra något Bread for the World.


Många amerikanska barn är i riskzonen eftersom de inte har erkänts som offer för denna nationella katastrof som är den amerikanska hungern Lichter et al. Även om det finns lovande nyheter om kriget mot hungern, finns det många fler strider att vinna. Representanthuset antog nyligen Healthy, Hunger-Free Kids Act som undertecknades i lag den 13 december av president Barrack Obama Advocacy. Detta är definitivt ett steg i rätt riktning men mycket mer måste göras. Till exempel är det avgörande att bli en förespråkare för individer som lider av matosäker för att bekämpa hunger eftersom det erbjuder många sätt att bli aktiv inte bara i viktiga samhällspolitiska frågor för dagen, utan också inom våra samhällen Advocacy. Mer fokuserade och stränga ansträngningar från den offentliga och privata sektorn är nödvändiga för att hålla denna kritiska fråga i allmänhetens medvetenhetsarena eftersom en stor majoritet av den amerikanska befolkningen är helt omedveten om verkligheten att nästan 50 miljoner av deras grannar, vänner, familj och medarbetare lider dagligen av denna tysta epidemi.


Ensamstående mödrar och andra Bland de flera miljoner människor som lider av osäkerhet i maten i Amerika, finns det vissa grupper av människor med nödställd bakgrund som tenderar att hantera mycket mer press än andra när det kommer till hunger och fattigdom. Fäder över hela vår nation överger sina partner och barn. På bara tre decennier ökade andelen barn som lever utan sina fäder från 17 procent till 36 procent, mer än en fördubbling av antalet Popenoe. Hur oroande det än kan tyckas fortsätter andelen som finns idag att växa. Faktum är att ensamstående mammafamiljer är den grupp medborgare som är mest utsatta. Deras antal växer snabbt och de håller på att bli det fattigaste segmentet av befolkningen i landet.


Miljontals barn får sitta i hunger och är hjälplösa eftersom deras vårdnadshavare inte kan ge en tillräcklig mängd mat för sin näring. Faktum är att vart femte barn eller 20 procent led av hunger under året Det var tio miljoner barn. Ännu värre, tre miljoner av dessa barn genomgick en ännu mer magknipande hungersituation där de inte hade något annat val än att äta ännu mindre och tvingades hoppa över måltider på grund av brist på mat Food First. En stor bidragande faktor som har haft en direkt negativ inverkan på dessa familjer är de till synes ständigt ökande kostnaderna för bränsle eller tillgång till energi. Närhelst priset på olja och gas ökar påverkas alla aspekter av vår ekonomi. Det värsta är ökningen av kostnaderna för mat.


Från och med bönderna som behöver bränsle för att driva sina traktorer och annan jordbruksutrustning tillsammans med oljebaserade bekämpningsmedel och andra kemikalier som behövs för produktion av stora grödor, är detta bara början Heinberg. Eftersom tillverkare kräver energi för att producera mat för offentlig konsumtion måste de öka sina produktionskostnader för att täcka den extra energikostnaden. De stora semi-lastbilarna som levererar dessa livsmedelsprodukter måste betala mer för bränsle, och livsmedelsbutiken tvingas höja sina priser för att fortsätta vara i drift. Gaspriserna börjar påverka matpriserna. Medan familjer med ensamstående mamma är högst upp i pyramiden med osäkra livsmedel, lider en annan grupp individer lika mycket. Dessa människor är våra pensionärer och funktionshindrade som måste överleva med fasta inkomster, av vilka majoriteten enbart är beroende av den federala regeringen genom sociala avgifter som de får tillsammans med vissa rättighetsprogram om de uppfyller kraven i Sepulvado.


Dessutom är det faktum att USA gör av med över miljarder pund redigerbar mat årligen en skamlig käftsmäll för massorna av hungriga amerikanska medborgare Hunger In America. Hunger i Amerika — Slutsats Att lindra hunger i Amerika kan vara en nedslående och till synes överväldigande uppgift, men det finns en obeskrivlig och extremt underpublicerad förtroende bland många offentliga och privata organisationer och individer att det är möjligt med envishet och hängivenhet. Fakta är tydliga.


Cirka 50 miljoner amerikanska medborgare lider av brist på mat. Brist på konsekvent allmänhetens medvetenhet, otillräcklig statlig finansiering och otillräckliga bidrag till välgörenhet, arbetslösheten och undersysselsättningen och de ökande kostnaderna för bränsle är alla bidragande faktorer som fortsätter att mata den nationella skamfläcken av amerikansk hunger. Det finns citat från kända personer om hunger som verkar passande att inkludera och avsluta denna forskning. Över en tredjedel av våra hungriga människor är oskyldiga barn som är medlemmar i hushåll som helt enkelt inte kan ge tillräckligt med mat eller rätt näring. Många saknar kunskap om hur hunger påverkar människor. Tanken på människor som kan vara i vårt eget samhälle, eller till och med en person i samma klassrum som sitter mitt emot dig, kan sakna mat som de så desperat behöver.


Medan många…. Människor lever i fattigdom eftersom de inte har tillräckligt med pengar för att köpa mark för att odla mat åt sig själva, och de har inte heller pengar för att köpa mat. Många kämpande familjer är arbetslösa och har ingen utbildning, så de försöker försörja sig på väldigt lite lön. När deras skördar förstörs på grund av vädret, är vissa helt enkelt för svaga och undernärda för att flytta. Människor förstår sakta att detta är en stor fråga som miljarder människor ställs inför varje dag. Detta är lika viktigt att känna till som matöknar, enligt mig. Matosäkerhet är en viktig sak att veta eftersom så många människor, familjer faktiskt, i USA går utan betydande mängder mat eftersom de är för fattiga för att ge. Att lära mig om dessa problem får mig att tro att fler människor borde donera till matskafferier och göra fler matkörningar för att hjälpa de mindre lyckligt lottade eftersom ingen förtjänar att gå hungrig.


Matöknar och matosäkerhet kan gå ihop på många sätt eftersom inte bara människor inte har råd att köpa tillräckligt med mat till sina familjer, utan människor i matöknar har inte ens en plats att köpa den. Detta är ett stort problem som måste åtgärdas i... Det här är människor som går utan mat, inte för att de vill gå ner i vikt, inte för att de inte gillar vad mamma lagade till middag, eller för att de inte känner för att äta. De vill äta, men har inte råd. Istället för att vilja ha det nyaste paret Jordans, eller en designerväska, vill du ha det nödvändigaste till livet.


Sexton miljoner hushåll har inte pengar att föda sina familjer, inte i Afrika, ett litet land i Asien eller någonstans i Sydamerika utan i vår egen bakgård Hunger in America. Tre miljoner av dessa hushåll har barn Hunger i Amerika. Till och med några av dem som har tjänat vårt land lever med matosäker i Amerika. Svält En av nio människor på jorden får inte tillräckligt med mat. Detta betyder att omkring miljoner människor kämpar för att leva ett hälsosamt liv "Hungerstatistik". Brist på nyttig mat och näringsämnen kan leda till sjukdomar, såsom undernäring. När barn inte får de näringsämnen de behöver kan det orsaka bristande fokus, aggressivitet och kan också hämma deras tillväxt.


Folk verkar tro att dessa frågor bara är giltiga i tredje världens länder, medan detta är ett problem i samhällen över hela USA, liksom. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards.

No comments:

Post a Comment