Thursday, March 17, 2022

Min bästa vän skriver essä

Min bästa vän skriver essä



Jag är glad att jag har en sådan vän i mitt liv som jag kan lita blint på. Det har alltid funnits en vän i mitt liv min bästa vän skriver essä namnet är ashutosh. Är det till hjälp för dig? Vi har kommit med några korta och långa uppsatser från min bästa vän. När jag stöter på några problem informerar jag honom och han hjälper mig. En god vän är den som du tycker om att umgås med.





Essä om min bästa vän i 300 ord



Vem har inte en vän i denna värld? Ovanpå det, min bästa vän skriver essä man har en bästa vän, det är nog den bästa presenten man kan få. Innehåll Lista över uppsatser om min bästa vän på engelska Uppsats om bästa vän för barn — Uppsats 1 ord Kort uppsats om bästa vän — Uppsats 2 ord Uppsats om min bästa vän — Uppsats 3 ord Uppsats om min bästa vän — Uppsats 4 ord Uppsats om min Bästa vän — Uppsats 5 ord Uppsats om min bästa vän — Gemensamma intressen och olika karriärvägar — Uppsats 6 ord Uppsats om min bästa vän — Uppsats 7 ord. Studenter i olika klasser måste ofta skriva uppsatser om Min bästa vän, oavsett om studenten går i klass 1:a eller 2:a eller studerar i en högre klass, min bästa vän skriver essä.


Här har vi tagit fram olika uppsatser om Min bästa vän som passar elevernas behov i alla klasser. Dessa uppsatser ska definitivt lindra stressen som studenterna möter när de sammanställer uppsatser om sådana ämnen som även om de verkar lätta att skriva men tar mycket tid och energi. En bästa vän är någon som vi delar alla de viktigaste och mest avgörande sakerna i vårt liv med. Bästa vänner stöttar varandra i allt de gör. Min bästa vän är Frank; våra föräldrar är också väldigt goda vänner. Det finns bilder på oss som kryper tillsammans som bebisar.


Vi gör nästan allt tillsammans, vi förstår varandra så väl och han är alltid där för att lyssna på mig och trösta mig när jag är ledsen och inte mår så bra. Vissa tror att vi är syskon för att vi alltid är tillsammans och vi bor på samma gata så vi spenderar all tid tillsammans hemma och i skolan. Den enda personen i världen som kommer att ge dig lika kärlek och hängivenhet som dina föräldrar och älskare är din bästa vän. Min bästa vän är Mark. Vi studerar båda i samma skola. Mark hjälper mig också i mina studier. Vi bor också på samma ort. Min bästa vän Mark och jag tillbringar det mesta av tiden tillsammans med de saker vi tycker om att göra. Vi njuter av vårt liv efter våra behov och önskemål. Min bästa vän är den person som jag verkligen kan lita på under hela mitt liv.


När jag behöver hjälp eller stöd finns min bästa vän alltid där för mig. Vi har levt stunder tillsammans och har skapat minnen som kommer att finnas kvar under hela mitt liv. Att ha en bästa vän som Mark gör mitt liv enklare, min bästa vän skriver essä. I alla avgörande situationer min bästa vän skriver essä person som kommer till mig är min bästa vän. Närhelst jag har problem hjälper min bästa vän mig att komma ur problemet genom att tillhandahålla de bästa lösningarna. Min bästa vän blir arg när jag gör något fel och uppskattar mig när jag uppnår något. Min bästa vän hjälper mig att bli en bättre människa, min bästa vän skriver essä. Vi planerar våra helger och njuter tillsammans. Min bästa vän är den person som gör mig glad och förtjänar all min kärlek och uppmärksamhet, min bästa vän skriver essä.


Min bästa vän har varit mitt stödsystem och min styrka. Ingen kan ta min bästa vän Marks plats i mitt liv. En person bekantar sig med olika människor under sin livsresa. Bland dessa hittar vi ett fåtal som tänker i vår våglängd med liknande smak och natur. Vi blir mer fästa vid den här typen av människor och spenderar mer tid med dem. Det är en indikation på en sund relation, och vänskapen börjar härifrån. Och för de flesta av oss är vänner mer eller mindre familj. Du och dina vänner kommer att ha många saker gemensamt. Du tillbringade större delen av dagen med dina vänner. Du delar allt och allt med dina vänner. Jag har verkligen turen att ha min skolkamrat Kajal som min bästa vän även nu.


Jag minns fortfarande dagen då jag träffade henne. Det föll på den andra dagen av mitt U. G klass. Det låter som en tjurhistoria, men jag fick mitt livs bästa vän när jag var bara fem år gammal. Jag tror att hon är det bästa som någonsin hänt mig. Hon finns fortfarande kvar som en stark motivator. Vi lekte tillsammans, studerade tillsammans, skrattade tillsammans, ibland grät tillsammans, växte upp tillsammans, skapade otroliga minnen tillsammans och till sist när fjorton års skolliv tog paus tog vi farväl och skildes åt.


Även om vi är milsvida från varandra, antingen ringer eller skickar vi meddelanden dagligen. Vart vi än går är vi sammankopplade utantill och lyckas organisera en träff var tredje månad. Vi pratar om händelserna i våra liv hittills, vårdar våra busiga stunder tillsammans, minns våra gamla goda dagar, fångar varje ögonblick i fotografier och separeras igen. Livet fortsätter sin otroliga resa, min bästa vän skriver essä, så många intima vänner flyttade in och ut ur mitt liv, min bästa vän skriver essä, men ingen ersatte den enda position som var reserverad för min flicka, nu en stark kvinna, som stod vid min sida under mitt lilla livs ebb och flod.


En vän är bara vem som helst som det finns ett band med och ömsesidig tillgivenhet bildar en relation. En person kan ha många vänner beroende på den sociala karaktären och hur lätt det är att relatera till andra. I olika skeden av livet behöver vi vänner som är på samma nivå som oss i ordning min bästa vän skriver essä passar in men för vissa människor är det inte ett alternativ min bästa vän skriver essä de tror på att fungera självständigt, vilket fortfarande är okej. Psykologer rekommenderar att människor ska samexistera tillsammans så att de kan hjälpa varandra i tider av nöd. Det finns också ett faktum att hanteringsmekanismer för att stressa är bättre när vänner är inblandade. En vän kan vara vem som helst utom en min bästa vän skriver essä vän är vanligtvis den personen du värdesätter högst av alla dina vänner.


En bästa vän är som en familj. Min bästa vän är en tjej som heter Shanaya. Vi växte upp tillsammans. Våra föräldrar var vänner från college och så de gick vidare för att göra samma karriär och det var så de hamnade i samma grannskap eftersom de arbetar på samma sjukhus, min bästa vän skriver essä. Hennes pappa är läkare medan min pappa är narkosläkare. Sedan vi var små lekte vi tillsammans, gick i skolan tillsammans. Vi var separerade i ungefär ett år eftersom hon gick på en annan gymnasieskola än min men hon gick senare med mig på min nuvarande skola. Separationen fick mig att inse att hon faktiskt var min bästa vän eftersom det var jobbigt utan henne i närheten.


Jag och min bästa vän går nu sista året men olika klasser. Vi interagerar dagligen. Mitt bästa min bästa vän skriver essä besitter egenskaper som bara får mig att älska henne. Hon är snäll mot alla, även djur. Vi har växt upp som systrar och hon har varit storasyster för mig eftersom hon alltid har skyddat mig från mobbare. Hon är intelligent både akademiskt och i frågor som rör livet. Min klassprestation var inte så bra när hon började på min skola men genom hennes hjälp har jag kunnat förbättra mig. Hennes känsla för mode är oklanderlig. Hon stjäl alltid allas uppmärksamhet när vi går tillsammans, vilket gör mig osynlig, min bästa vän skriver essä. Vi har väldigt fantasifulla sinnen. Ibland sitter vi bara och planerar vår framtid och det är bara fantastiskt hur hon skämtar om allt.


Hon vill bli läkare precis som sin far och hon tror på mänskligheten. Definitionen av en vän är relativt till olika personligheter med deras olika bakgrunder, inriktningar och övertygelser. En vanlig beskrivning av en vän är dock; någon du bryr dig om. Att bry sig om någon går min bästa vän skriver essä ordets vanliga betydelse. Han eller hon måste vårda den andre tillräckligt för att kalla det kärlek. Nu bygger kärlek på tillit; en vän är någon du litar på, åtminstone i rimlig utsträckning. Om en vän är någon jag älskar, då borde min bästa vän vara den jag älskar mest. Bästa vänner är vanligtvis förtjusta i sig själva. När två vänner vänjer sig vid min bästa vän skriver essä annat skapas en stark ömsesidig förståelse.


På den här nivån når deras vänskap nya höjder. Förståelse är mycket viktigt i vänskap. Den här typen av vänner måste ha blivit väldigt kompatibla och skulle lätt dela nästan vad som helst på grund av deras förtroende för varandra. Man kan tro att inte alla har en sådan vän. Så det kan vara lämpligt att betrakta en annan definition av en bästa vän som enkelt; det bästa bland dina vänner. Men precis som vi började är definitioner av begrepp i vänskap relativa. Min bästa vän är Divyakshi. Min bästa vän är min första vän, en bekant, en som erbjudit mig närvaro, slösat bort och utnyttjat tid med mig, vunnit mitt förtroende och respekt, visat mig kärlek och varför jag ska älska, stöttat och försvarat mig, haft min rygg och stått av mig.


Min bästa vän har inte bara gjort dessa saker mot mig utan har fått mig att se skäl att göra detsamma mot henne. Min bästa vän är en unik följeslagare, den bland mina vänner som gör det bästa mot mig, för mig och med mig. Hon är helt enkelt oumbärlig och obeskrivlig. Hon är inte nödvändigtvis min älskare men jag älskar henne. Jag och min bästa vän är ett team, vi kämpar tillsammans, vi ligger tillsammans, vi kämpar tillsammans, vi räddar varandra, vi backar varandra och vi överlever i den här ordningen. Vi kanske inte är en men vi gör en.





hur man skriver ett argumenterande essäprov



Han är en riktigt intressant kille. Det mest fantastiska med honom är att han är en bra cricketspelare. Vår skola var en mellanskolemästare förra året på grund av hans fantastiska slagprestanda i finalen. Efter turneringen har skolkommittén befordrat honom till lagkapten. Rajesh är verkligen hjälpsam. Han hjälper alla i deras behov. När jag stöter på några problem informerar jag honom och han hjälper mig. Vi spenderar mycket tid tillsammans. Förutom sina idrotter är han också en bra elev. Om jag missar någon av mina klasser, informerar han mig och hjälper mig att göra mina läxor. Rishab är en annan bästa vän. Jag, Rajesh och Rishab håller faktiskt alltid ihop och vi är trion. Rishab är också en väldigt bra kille. Han är väldigt hjälpsam och han har ett stort hjärta. Han är den bästa eleven i klassen och han visar aldrig attityd på grund av det.


Slutsats: Vänskap är ett riktigt bra förhållande. Vi borde respektera honom och måste hålla vår vänskap vid liv med våra goda vänner. Behöver alltid hjälpa dem och gå vidare i deras dåliga tider. Introduktion: Alla har vänner i sitt liv, precis som andra har jag också. Egentligen har jag många vänner. Men det finns en sak, alla vänner är inte likadana. Vi har alltid en vän som är riktigt speciell i vårt liv. Vi tilltalar honom som hans bästa vän. Så vi har alla en eller två bästa vänner i vårt liv. Idag ska jag dela med mig av all information om min bästa vän och berätta vem som är en bra vän och hur man förstår detta.


Definition av en god vän: Det finns så många vänner men alla är inte bra. Om du vill förstå en vän bra eller dåligt måste vi följa några regler. Idag kommer jag att dela dessa här. En god vän kommer aldrig att vägleda dig att göra en dålig sak. Han kommer alltid att förbjuda dig att göra alla typer av negativt arbete. Om han blir misslyckad med att kontrollera dig, kommer han att lämna dig, men aldrig stödja din dåliga sak. Å andra sidan kommer en dålig vän att hjälpa dig att göra dåliga saker. Som ett exempel, om någon av dina vänner röker och ber dig röka då, är han ingen bra vän. En god vän kommer att hålla dig borta från dåliga vanor.


Så vi behöver alla hitta goda vänner och behöver spendera tid med dem. Detta kommer att hålla oss borta från hinder och problem. Som förtjänar att vara din bästa vän? En vän som är betrodd och du kan lita på honom lätt. De kommer att ha din tro med sitt beteende. Så innan du överväger en bästa vän, förstå om han är betrodd eller inte. Att vara en bra student är också viktigt. Om din vän är en bra student har du en chans att studera bättre och improvisera. Bra elever är bättre vänner. Hon är en riktigt attraktiv tjej. Hon är mycket populär i skolan på grund av sin dansförmåga. Hon är en fantastisk dansare och vann distriktsmästerskapet förra året. Alla i skolan älskar och respekterar henne. Jag känner mig verkligen stolt över hennes framgång. Hon är också en bra student. Hon missar aldrig klassen och hjälper mig mycket att göra mina läxor.


Hon bor i mitt kvarter. Hennes familj är vår familjevän. De besöker vårt hus vid varje tillfälle och vi besöker också deras hus. Vi älskar att spendera tid tillsammans och hon är riktigt rolig. Hon har ett bra sinne för humor. Hon delar många intressanta historier med mig. Slutsats: Att ha en bästa vän är verkligen viktigt i livet. Jag har fått Ritika och hon kommer att förbli en bästa vän för alltid. Vi har många gemensamma saker mellan oss som är styrkan i vår vänskap. Inledning: Vänskap är ett riktigt bra förhållande mellan två människor. Vi har alla vänner och vi förstår vikten av vänskap mycket väl. Vi måste respektera denna relation och måste arbeta för att göra vår vänskap bättre med våra vänner. Men i de flesta fall har vi en speciell vän som är helt olik de andra, som är så lik mig och som förstår mig väldigt väl.


Ja, den vännen har vi alla. Idag kommer jag att dela massor av saker om min bästa vän. Min bästa vän: Min bästa vän är Rajib, han är min klasskamrat. Vi studerar tillsammans i grundskolan. Vi är barndomsvänner och tillbringar det mesta av vår tid tillsammans. Efter skolan träffas vi och leker på närmsta lekplats eller umgås i huset. Han har vuxit upp i en riktigt bra familj med ett bra sätt. Han presenterar sig väldigt artigt i skolan med alla. Han respekterar varenda lärare och alla lärare tycker mycket om honom. Inte bara läraren utan även eleverna älskar honom mycket. Han har en väldigt liten trädgård framför sitt hus. En av hennes äldre kusiner föreslog faktiskt att han skulle börja trädgårdsarbete, från den tiden arbetade vi tillsammans hårt för att förverkliga den planen. Äntligen, nu är hans trädgård full av flera blomträd.


Vi planerar att så lite grönsaker i trädgården. Jag tror att han kommer att kunna göra trädgården större. Hans familj är verkligen stöttande. De bryr sig om honom och ger stöd åt hans verk. Hans mamma går i klassen i varje projekt eller examenstillfälle. Hon är mycket medveten om hans studie. Som ett resultat har han varit den bästa eleven i den här klassen. Jag hoppas att han kommer att fortsätta med sin prestation inom en snar framtid. Hans speciella skicklighet: Rajib har en fantastisk sångfärdighet. Men i en årlig tillställning planerade han att sjunga en sång. Jag tänkte lyssna på något vanligt. Hela skolan var tyst medan han sjöng. Dessa uppsatser ska definitivt lindra stressen som studenterna möter när de sammanställer uppsatser om sådana ämnen som även om de verkar lätta att skriva men tar mycket tid och energi.


En bästa vän är någon som vi delar alla de viktigaste och mest avgörande sakerna i vårt liv med. Bästa vänner stöttar varandra i allt de gör. Min bästa vän är Frank; våra föräldrar är också väldigt goda vänner. Det finns bilder på oss som kryper tillsammans som bebisar. Vi gör nästan allt tillsammans, vi förstår varandra så väl och han är alltid där för att lyssna på mig och trösta mig när jag är ledsen och inte mår så bra. Vissa tror att vi är syskon för att vi alltid är tillsammans och vi bor på samma gata så vi spenderar all tid tillsammans hemma och i skolan.


Den enda personen i världen som kommer att ge dig lika kärlek och hängivenhet som dina föräldrar och älskare är din bästa vän. Min bästa vän är Mark. Vi studerar båda i samma skola. Mark hjälper mig också i mina studier. Vi bor också på samma ort. Min bästa vän Mark och jag tillbringar det mesta av tiden tillsammans med de saker vi tycker om att göra. Vi njuter av vårt liv efter våra behov och önskemål. Min bästa vän är den person som jag verkligen kan lita på under hela mitt liv. När jag behöver hjälp eller stöd finns min bästa vän alltid där för mig. Vi har levt stunder tillsammans och har skapat minnen som kommer att finnas kvar under hela mitt liv. Att ha en bästa vän som Mark gör mitt liv enklare. I alla avgörande situationer är den första personen som kommer att tänka på min bästa vän.


Närhelst jag har problem hjälper min bästa vän mig att komma ur problemet genom att tillhandahålla de bästa lösningarna. Min bästa vän blir arg när jag gör något fel och uppskattar mig när jag uppnår något. Min bästa vän hjälper mig att bli en bättre människa. Vi planerar våra helger och njuter tillsammans. Min bästa vän är den person som gör mig glad och förtjänar all min kärlek och uppmärksamhet. Min bästa vän har varit mitt stödsystem och min styrka. Ingen kan ta min bästa vän Marks plats i mitt liv. En person bekantar sig med olika människor under sin livsresa. Bland dessa hittar vi ett fåtal som tänker i vår våglängd med liknande smak och natur.


Vi blir mer fästa vid den här typen av människor och spenderar mer tid med dem. Det är en indikation på en sund relation, och vänskapen börjar härifrån. Och för de flesta av oss är vänner mer eller mindre familj. Du och dina vänner kommer att ha många saker gemensamt. Du tillbringade större delen av dagen med dina vänner. Du delar allt och allt med dina vänner. Jag har verkligen turen att ha min skolkamrat Kajal som min bästa vän även nu. Jag minns fortfarande dagen då jag träffade henne. Det föll på den andra dagen av mitt U. G klass. Det låter som en tjurhistoria, men jag fick mitt livs bästa vän när jag var bara fem år gammal. Jag tror att hon är det bästa som någonsin hänt mig. Hon finns fortfarande kvar som en stark motivator. Vi lekte tillsammans, studerade tillsammans, skrattade tillsammans, ibland grät tillsammans, växte upp tillsammans, skapade otroliga minnen tillsammans och till sist när fjorton års skolliv tog paus tog vi farväl och skildes åt.


Även om vi är milsvida från varandra, antingen ringer eller skickar vi meddelanden dagligen. Vart vi än går är vi sammankopplade utantill och lyckas organisera en träff var tredje månad. Vi pratar om händelserna i våra liv hittills, vårdar våra busiga stunder tillsammans, minns våra gamla goda dagar, fångar varje ögonblick i fotografier och separeras igen. Livet fortsätter sin otroliga resa, så många intima vänner flyttade in och ut ur mitt liv, men ingen ersatte den enda position som var reserverad för min tjej, nu en stark kvinna, som stod vid min sida under ebb och flod av mitt lilla liv. En vän är bara vem som helst som det finns ett band med och ömsesidig tillgivenhet bildar en relation. En person kan ha många vänner beroende på den sociala karaktären och hur lätt det är att relatera till andra.


I olika skeden av livet behöver vi vänner som är på samma nivå som oss för att passa in men för vissa människor är det inte ett alternativ eftersom de tror på att fungera självständigt, vilket fortfarande är okej. Psykologer rekommenderar att människor ska samexistera tillsammans så att de kan hjälpa varandra i tider av nöd. Det finns också ett faktum att hanteringsmekanismer för att stressa är bättre när vänner är inblandade. En vän kan vara vilken som helst men en bästa vän är vanligtvis den person du värdesätter högst av alla dina vänner. En bästa vän är som en familj. Min bästa vän är en tjej som heter Shanaya.


Vi växte upp tillsammans. Våra föräldrar var vänner från college och så de gick vidare för att göra samma karriär och det var så de hamnade i samma grannskap eftersom de arbetar på samma sjukhus. Hennes pappa är läkare medan min pappa är narkosläkare. Sedan vi var små lekte vi tillsammans, gick i skolan tillsammans. Vi var separerade i ungefär ett år eftersom hon gick på en annan gymnasieskola än min men hon gick senare med mig på min nuvarande skola. Separationen fick mig att inse att hon faktiskt var min bästa vän eftersom det var jobbigt utan henne i närheten. Jag och min bästa vän går nu sista året men olika klasser. Vi interagerar dagligen. Min bästa vän besitter egenskaper som bara får mig att älska henne. Hon är snäll mot alla, även djur. Vi har växt upp som systrar och hon har varit storasyster för mig eftersom hon alltid har skyddat mig från mobbare.


Hon är intelligent både akademiskt och i frågor som rör livet. Min klassprestation var inte så bra när hon började på min skola men genom hennes hjälp har jag kunnat förbättra mig. Hennes känsla för mode är oklanderlig. Hon stjäl alltid allas uppmärksamhet när vi går tillsammans, vilket gör mig osynlig. Vi har väldigt fantasifulla sinnen. Ibland sitter vi bara och planerar vår framtid och det är bara fantastiskt hur hon skämtar om allt. Hon vill bli läkare precis som sin far och hon tror på mänskligheten. Definitionen av en vän är relativt till olika personligheter med deras olika bakgrunder, inriktningar och övertygelser. En vanlig beskrivning av en vän är dock; någon du bryr dig om. Att bry sig om någon går utöver ordets vanliga betydelse.


Han eller hon måste vårda den andre tillräckligt för att kalla det kärlek. Nu bygger kärlek på tillit; en vän är någon du litar på, åtminstone i rimlig utsträckning. Om en vän är någon jag älskar, då borde min bästa vän vara den jag älskar mest. Bästa vänner är vanligtvis förtjusta i sig själva. När två vänner vänjer sig vid varandra skapas en stark ömsesidig förståelse. På den här nivån når deras vänskap nya höjder. Förståelse är mycket viktigt i vänskap. Den här typen av vänner måste ha blivit väldigt kompatibla och skulle lätt dela nästan vad som helst på grund av deras förtroende för varandra. Man kan tro att inte alla har en sådan vän. Så det kan vara lämpligt att betrakta en annan definition av en bästa vän som enkelt; det bästa bland dina vänner.


Men precis som vi började är definitioner av begrepp i vänskap relativa. Min bästa vän är Divyakshi. Min bästa vän är min första vän, en bekant, en som erbjudit mig närvaro, slösat bort och utnyttjat tid med mig, vunnit mitt förtroende och respekt, visat mig kärlek och varför jag ska älska, stöttat och försvarat mig, haft min rygg och stått av mig. Min bästa vän har inte bara gjort dessa saker mot mig utan har fått mig att se skäl att göra detsamma mot henne. Min bästa vän är en unik följeslagare, den bland mina vänner som gör det bästa mot mig, för mig och med mig. Hon är helt enkelt oumbärlig och obeskrivlig. Hon är inte nödvändigtvis min älskare men jag älskar henne.


Jag och min bästa vän är ett team, vi kämpar tillsammans, vi ligger tillsammans, vi kämpar tillsammans, vi räddar varandra, vi backar varandra och vi överlever i den här ordningen. Vi kanske inte är en men vi gör en. Vi kanske inte är så starka men enade, vi står högt. Vänner är en integrerad del av ditt liv, vare sig skolåren, universitetslivet, kollegor på kontoret eller vänner nära ditt hus. Alla behöver vänner för att dela sina känslor, spendera lite trevlig tid och koppla av i livet. Jag har turen att ha en sådan vän i mitt liv som jag kan lita på för vad som helst. Oavsett om det är att dela mina känslor, mina bra och dåliga tider och ibland även mina kläder, jag bara njuter av allt med honom. Han heter Rishi.


När jag gick i klass 2 gick Rishi med i vår skola och vår klass. Hans föräldrar har precis migrerat till vår stad och här var han, första gången i en ny stad, ny skola, ny klass och nya människor runt omkring den överallt. Lyckligtvis fick min lärare honom att sitta med mig i klassen. Han var lite blyg till en början, men mot slutet av dagen kände vi oss båda bekväma med varandra. Senare, när vi träffade varandra varje dag, insåg vi att vi hade ganska många likheter och detta gjorde det lätt att ge varandra. Sedan dess har det inte funnits någon tillbakablick. Vår vänskap blev sakta samtalet med klassen och så småningom blev vi bästa vänner.


Även våra lärare fick veta om det och. Men tack till alla har ingen någonsin försökt skapa distans mellan oss eftersom vi kompletterade varandra så perfekt att även våra lärare och föräldrar kände sig glada över det. Faktum är att vi brukade hjälpa varandra med klassanteckningar och läxor om någon av oss inte kunde gå i skolan av någon anledning. Faktum är att vi hade den här sunda konkurrensen i oss om vem som skulle stå först i klassen. Förutom studier har vi båda ett gemensamt intresse för bordtennis. Vi gick båda med på en akademi och brukade gå på träning tillsammans på kvällarna. Den enda skillnaden i våra vanor var kanske när jag var högerhänt, han var en vänsterhänt.


Men detta var också en förklädd välsignelse för oss eftersom vi just av denna anledning gjorde ett bra lag och till och med blev uttagna i vårt skollag för att spela som ett dubbellag. Vi vann båda många tävlingar tillsammans och gav utmärkelser till skolan. Detta gjorde våra föräldrar och skollärare mycket stolta över oss. Efter vår skolgång skildes vi åt eftersom vi båda valde olika karriärvägar. Medan jag blev ingenjör åkte Rishi till en annan stad för att bli vetenskapsman. Men som livet skulle ha det, efter några år, landade vi båda i samma stad och kom i kontakt med varandra igen.


Min bästa vän har varit den största styrkan för mig i mitt liv. Under helgen gick vi också på en kort matlagningskurs och ibland får vi en kick av chansen att samarbeta i köket och göra lite kreativa rätter. Min vän och jag uppskattar att se film tillsammans under tillfällen eller utflykter. Vi gillar att titta på komedier. I mina nödtider har min bästa vän varit en styrka för mig. Han såg inte bara till att jag löste mina problem, utan såg också till att min familj inte påverkades mycket på grund av turbulensen i mitt yrkesliv. Han har alltid uppmuntrat mig att möta problemen som de är och att inte ducka under i svåra situationer. Jag är glad att jag har en sådan vän i mitt liv som jag kan lita blint på.


Sann vänskap är det mest uppskattade i världen. Även om det ibland kan vara så att man inte har en vän som man kan kalla som en bästa vän. Men om du kan hitta någon som en bästa vän för dig, är det kanske den största glädjen i världen. Den ömsesidiga förståelsen och ärligheten som kan visas av din bästa vän kan inte göras av någon annan i världen. Vänner är familjen som vi får välja. Saliga är de som har en bästa vän för livet. En bästa vän är inget mindre än en dyrbar pärla. Och jag har turen att ha en sådan person i mitt liv. Min familj bodde tidigare i Lucknow. Men så för några år sedan blev min far förflyttad och vi kom till staden Allahabad i Uttar Pradesh. Allt var nytt här.

No comments:

Post a Comment